DYMEL
  • Strona główna
  • Sklep
    • Dieta bodybuilding
    • Dieta+trening personalny
    • Dieta Junior healthy box
    • Dieta Slim 1200/1300 kcal
    • Dieta wegetariańska + ryby
    • Dieta Normal 1500 kcal
    • Dieta wegetariańska
    • Dieta LOW IG
    • Bez nabiału
    • Dieta z ograniczeniem glutenu i laktozy
    • Dieta keto śródziemnomorska
    • Dieta Sport 2500 kcal
    • Dieta Active 1800/2000 kcal
    • Dieta Sport 3000 kcal
  • Galeria
    • Dania
    • Chleb własnego wypieku
  • Menu
  • Obszar działania
    • Racibórz i okolice
    • Rybnik
    • Jastrzębie Zdrój
    • Żory
    • Kędzierzyn Koźle
  • Kalkulator kalorii
  • Nasz dietetyk
  • Kody rabatowe
  • Kontakt
  • Moje konto
Zaznacz stronę

Poniedziałek

29.01.2024
  • ŚNIADANIE: Owsianka z frużeliną owocową, skyrem i ciasteczkiem owsianym
  • DRUGIE ŚNIADANIE: Mango Lassi
  • OBIAD:Kotleciki jajeczne w sosie pieprzowym z pieczonymi ziemniakami w ziołach i surówką z tartych buraków
  • PODWIECZOREK: Pudding chia z musem truskawkowym, kiwi i orzechami
  • KOLACJA:Pasta nabiałowa ze szczypiorkiem, pietruszką, koperkiem i czosnkiem, pomidor, jajko i pieczywo pumpernikiel

Wtorek

30.01.2024
  • ŚNIADANIE:Smalczyk z fasoli z jabłkiem, sałata, zielony ogórek, papryka i pieczywo pełnoziarniste
  • DRUGIE ŚNIADANIE: Sałatka z kukurydzą, papryką, ogórek zielony, pomidorki cherry, ser feta i sos bazyliowy
  • OBIAD: Dietetyczny bigos ze śliwką, morelą, grzybami, podany z ziemniaczanym puree
  • PODWIECZOREK: Fit tiramisu oreo
  • KOLACJA:Sałatka makaronowa z mozzarellą, oliwkami, pomidorkami cherry w bazyliowym pesto i rukolą

Środa

24.01.2024
  • ŚNIADANIE:Pasta z suszonych pomidorów, białego seka i jajek podane z papryką, pomidorem i pieczywem pełnoziarnistym
  • DRUGIE ŚNIADANIE:Jogurt z agrestem, granola, kiwi i jabłko
  • OBIAD:Stek paprykowe z białka pszenicy, czerwoną fasolą z ziemniakami i koperkiem, mizeria na skyrze
  • PODWIECZOREK:Ciasto czekoladowe z frużeliną wiśniową
  • KOLACJA:Fit łazanki z soczewicą i ciecierzycą

Czwartek

25.01.2024
  • ŚNIADANIE:Owsianka na soku jabłkowym z jogurtem, dzemem owocowym, ciasteczkiem korzennym i orzechami
  • DRUGIE ŚNIADANIE:Pasta jajeczna z żółtym serem, zielony ogórek i pieczywo chrupkie
  • OBIAD:Spagetti z pulpecikami z groszku i ciecierzycy w sosie pomidorowym, parmezan
  • PODWIECZOREK:Puding chia z owocową galaretką i orzechami
  • KOLACJA:Oliwkowy twarożek z kiszonym ogórkiem i pieczywem pełnoziarnistym

Piątek

26.01.2024
  • ŚNIADANIE:Buraczany hummus z tahini, sałatą, zielonym ogórkiem, pomidorem i pieczywem pełnoziarnistym
  • DRUGIE ŚNIADANIE:Malinowy koktajl z miodem i maślanką
  • OBIAD:Gnocchi w ajwarowym sosie z bakłażanem, papryką, cukinią i kurczakiem
  • PODWIECZOREK:Ciasto marchewkowe, puder z erytrytolu
  • KOLACJA:Fit sałatka jarzynowa z jajkiem, pomidorem i pieczywem pełnoziarnistym

Dymel culinary studio Aleksandra Dymel
ul.Słowackiego 50/24.
47-400 Racibórz
biuro@dymel-cateringdietetyczny.pl
723 501 191

  • Facebook
Wszelkie prawa zastrzeżone. DYMEL 2025 | Pozycjonowanie Grupa Tense | Polityka prywatności | Regulamin świadczenia usług
  • Google MapsGoogle Maps
  • Jesteśmy na FacebookFacebook
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności